Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Umblat.ro Gear de festival

ro

27 Sep, 2015 10:23 2552 Marime text


Credeai că la festival te duci cu mâinile în buzunare, fluierând ușor agale, este? Dar am văzut vara asta, pe la câteva evenimente mari, că nu e rău să ai la tine câte ceva. De ceva-ul ăsta vorbim acum. Simt însă că ai nevoie de un reminder legat de natură și de toanele ei (și eu de un pretext să exploatez potențialul de caterincă oferit de noroiul de la Electric Castle). Lasă-mă așadar să îți reamintesc că în iunie 2015, băile de nămol s-au făcut la Cluj.



Prima chestie care nu ar trebui să îți lipsească când mergi la festival, oriunde pe glob s-ar petrece el (pe lângă pass-uri, evident) ar fi Disposable Urinals. Știu, yuck…dar e și mai yuck să folosești niște toalete vizitate de alte mii de vezici pline (ăsta e scenariul soft). Cât de uncool e să plângi la coadă la budele de plastic și să ratezi fix setul pentru care ai venit sau și mai yuck să te ascunzi prin toți ciulinii cu gândul că oh well…când îți vine, îți vine…ce mai contează că locul a fost marcat de alții înaintea ta?!



Varianta simplă e să ai din start la tine asta. Se numesc Disposable Urinals și după cum le spune numele, locul lor e la coș de îndată ce ai dat cota ta de H20 înapoi naturii. End of story.



Hai să vorbim acum și de igiena corpului un pic. Dacă te știi tipul prietenos care strânge mâna tuturor pe la festivaluri, atunci lasă loc în rucsacul tău și pentru un pachet, două…hai trei de șervețele sanitare.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii