Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Comic Con 2016, evenimentul primăverii!

ro

15 May, 2016 11:10 3826 Marime text


Super invitați vin anul acesta la East European Comic Con 2016, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video. Expoziția se va desfășura între 27-29 mai, la Romexpo și va strânge, din estimările de până acum, 40 de mii de umblători! Convenția, care este surioara celui mai mare eveniment de acest fel organizat la San Diego (Comic Con San Diego), a ajuns la a patra ediție.


 

Vizitatorilor așteptaţi la sfârşitul lui mai li s-a promis o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista, printre altele, o competiție regională de gaming și o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. Printre aceștia din urmă se numără Romercial, Dani pe Net și Creative Monkeyz, dar în curând vor fi anunțate și alte nume sonore.

via comic-con.ro

Și apropo de întâlnirile cu actorii de la EECC 2016, personajele din Game of Thrones sunt cap de listă. Daniel Portman (Podrick Payne, în Game of Thrones) este al doilea actor din serialul difuzat de HBO şi al cincilea actor invitat la ediţia de anul acesta a East European Comic Con. Primul actor confirmat care va fi prezent la EECC, a fost Mark Pellegrino, nimeni altul decât Lucifer din Supernatural. Acestuia i s-a alăturat și Charles Dance, capul familiei Lannister, nemilos și lipsit de orice scrupule, care va continua saga Game of Thrones la București. În capitală va fi prezent și Sylvester McCoy, Radagast the Brown (Sylvester McCoy) și John Gilbert (David Anders).

Charles Dance în Game of Thrones

Lucifer în Supernatural

Ian McKellen și Sylvester McCoy în The Hobbit

Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, umblătorii de la East European Comic Con se vor putea întâlni și cu reprezentanții Blizzard, legendarul dezvoltator al jocurilor Starcraft, World of Warcraft.
 

Activision Blizzard se va prezenta la East European Comic Con (EECC) cu cel mai aşteptat joc al sezonului, Overwatch, despre care IGN România a scris în repetate rânduri. Jocul se va lansa în 24 mai, cu trei zile înainte ca cea mai aşteptată convenţie să aibă loc la Bucureşti. Acest lucru i-a încurajat pe organizatori să pună la cale primul concurs de Overwatch din România, denumit ESL Arena Overwatch Open, care va avea finala live pe scena ESL Arena, în 29 mai. Competiţia se va încheia cu premii în bani şi hardware, premii asigurate prin bunăvoinţa Activision şi a partenerilor săi, ESL România, ASUS România şi PlayStation.

via comic-con.ro

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii