Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro The Dandy Run – cea mai stylish cursă cu bicla

ro

21 May, 2016 10:33 3764 Marime text


Sunt mulți cei care asociază mersul cu bicicleta cu trasul de fiare. Pe considerente estetice (păi cum? Mă dau jos de pe biclă și mă duc fleașcă la muncă?!?), sunt și mai mulți cei care refuză să pedalezeStylish la pedale poți fi însă bine mersi!

Cam așa! Exemplu de stil la pedale!

Mesajul acesta au vrut să ni-l transmită organizatorii  Skirt Bike (eveniment ce a avut loc weekendul trecut, în capitală). Dacă l-ai ratat și te oftici tocmai din motivul ăsta, ciulește urechile deschide larg ochii. Povestim acum despre The Dandy Run, cursă ce are loc în București, pe 21 mai.
 

The Dandy Run este o plimbare cu bicicleta, o plimbare cu stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului, în cele mai prezentabile costume și fuste de cycling și pedalăm printre atracțiile iconice ale capitalei. Începând cu ora 14, ne vom întâlni în parcarea Berăriei H, unde îi vom aștepta pe toți participanții la paradă, timp de o oră, iar de la ora 15, vom începe să pedalăm spre centrul Bucureștiului cu atenție, pe pista de biciclete.

Organizatorii S.T.U.P și Stil masculin, via comunicatul de presă

Afișul oficial al evenimentului

Așadar, ne lustruim bicicletele, scoatem din dulapuri costumele de stofă, pantalonii trei sferturi, papioanele și beretele și ne pregătim pentru un traseu tare frumos.

Încolonarea începe de pe Șoseaua Kiseleff , trecând apoi pe la Arcul De Triumf, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Cercul Militar Național (unde se face pauză, să ne tragem sufletul și să zâmbim pentru aparatele de filmat și fotografiat). Apoi o luăm iar spre Victoriei, către Atelier Pinion, unde încheiem plimbarea cu un mic party.

Fauna urbană de pe Kiseleff, weekendul acesta

Acu’, eu spun că participarea la The Dandy Run e win win. O dată pentru că ne oxigenăm un pic, facem olecuță de mișcare și apoi pentru că am putea înhăța și niște premii.
 

Vom da premiu pentru cea mai bună bicicletă vintage! Dacă bicicleta ta nu este tocmai una clasică, încearcă-ți talentul la competiția pentru cea mai original decorată bicicletă, cu premii din partea: Boggi Milano / SmilesBags. Apoi avem premiul premiu pentru “Cea mai bună mustață” și ‘’Cea mai frumoasă barbă’’ cu premii din partea: Dear Barber Romania / Boggi Milano / SmilesBags.



din comunicatul de presă 


Apropo de mustăcioși și bărboși, prezentatoarea evenimentului va fi Cosmina Păsărin, care a fost maestru de ceremonii și la Bărboșii, eveniment ce a premiat cele mai interesante bărbi. (se întâmplă cu obstinație de prin 2013 treaba asta și este un Concurs național de bărbi și mustăți).

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii