Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
18:38 22 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

preparate-culinare.ro File de biban pe pat de fenicul in pergament

ro

31 Oct, 2014 00:00 891 Marime text

Carnea va fi delicat gatita in aburul rezultat din vin alb si zeama de lamaie si va imprumuta
aromele celorlalte ingrediente alaturi de care "locuieste" in pachetel.

Daca nu sunteti prieten cu feniculul il puteti inlocui cu o ceapa, insa ar fi pacat sa il omiteti,
aroma sa inconfundabila nu poate fi inlocuita de niciun alt ingredient.

fileuri de biban - 500 grame
fenicul - 1 bulb
ceapa - 1/2 bucata
rosii cherry - 6
capere in saramura - 2 linguri
ulei de masline - 4 linguri
marar proaspat tocat - 2 linguri
zeama de lamaie - 2 linguri
vin alb sec - 50 ml
sare - 1/2 lingurita
piper macinat - 1/4 lingurita

Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/peste-si-fructe-de-mare/121-file-de-biban-pe-pat-de-fenicul-in-pergament

Ti-a placut articolul?

Comentarii