Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:21 20 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețetele zilei Coșulețe de parmezan cu salată de macrou

ro

02 May, 2019 19:50 321 Marime text

Un aperitiv delicios, care se va afla pe masa mea de Pasti, vor fi aceste delicioase cosulete de parmezan cu salata de macrou. Reteta este foarte simpla, trebuie doar putina rabdare sa prajim fiecare cosulet de parmezan. Pentru cosulete avem nevoie de o tigaie antiaderenta, in acest fel nu vom avea probleme in timpul prepararii.

Eu am facut 8 cosulete, 4 le-am umplut imediat cu aceasta minunata salata de macrou si celelate 4 le-am pastrat pana a doua zi, cand am avut niste invitati la cina. Cupele de parmezan rezista perfect, la temperatura camerei, 2 zile. Nu le acoperim pentru ca isi vor pierde consistenta crocanta. Se umplu exact inainte de a le servi.

Am folosit o conserva de file de macrou Lotka in ulei de floarea soarelui, un produs fara E-uri si fara conservanti.

Cosulete de parmezan cu salata de macrou – Ingrediente (4 cosulete)

160 g parmezan ras pentru cosulete
1 conserva file de macrou Lotka in ulei de floarea soarelui (115 g)
100 g rucola
6-7 rosii cherry
10 masline verzi
100 g naut fiert
sare
3 linguri ulei de masline
1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare pe Rețete culinare Laura Adamache 

Ti-a placut articolul?

Comentarii