preparate-culinare.ro File de biban pe pat de fenicul in pergament
preparate-culinare.ro: File de biban pe pat de fenicul in pergament 2110
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2110
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							
	 Carnea va fi delicat gatita in aburul rezultat din vin alb si zeama de lamaie si va imprumuta
Carnea va fi delicat gatita in aburul rezultat din vin alb si zeama de lamaie si va imprumuta
	aromele celorlalte ingrediente alaturi de care "locuieste" in pachetel.
	
	Daca nu sunteti prieten cu feniculul il puteti inlocui cu o ceapa, insa ar fi pacat sa il omiteti,
	aroma sa inconfundabila nu poate fi inlocuita de niciun alt ingredient.
	
	fileuri de biban - 500 grame
	fenicul - 1 bulb
	ceapa - 1/2 bucata
	rosii cherry - 6
	capere in saramura - 2 linguri
	ulei de masline - 4 linguri
	marar proaspat tocat - 2 linguri
	zeama de lamaie - 2 linguri
	vin alb sec - 50 ml
sare - 1/2 lingurita
piper macinat - 1/4 lingurita
Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/peste-si-fructe-de-mare/121-file-de-biban-pe-pat-de-fenicul-in-pergament
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										_thumb2.jpg) 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					