Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro File de biban pe pat de fenicul in pergament

ro

31 Oct, 2014 00:00 1872 Marime text

Carnea va fi delicat gatita in aburul rezultat din vin alb si zeama de lamaie si va imprumuta
aromele celorlalte ingrediente alaturi de care "locuieste" in pachetel.

Daca nu sunteti prieten cu feniculul il puteti inlocui cu o ceapa, insa ar fi pacat sa il omiteti,
aroma sa inconfundabila nu poate fi inlocuita de niciun alt ingredient.

fileuri de biban - 500 grame
fenicul - 1 bulb
ceapa - 1/2 bucata
rosii cherry - 6
capere in saramura - 2 linguri
ulei de masline - 4 linguri
marar proaspat tocat - 2 linguri
zeama de lamaie - 2 linguri
vin alb sec - 50 ml
sare - 1/2 lingurita


piper macinat - 1/4 lingurita

Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/peste-si-fructe-de-mare/121-file-de-biban-pe-pat-de-fenicul-in-pergament

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii