Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima Anastasiei Tănase este preşedintele Federaţiei Omenia a CAR a Pensionarilor din România

ro

26 Aug, 2010 22:52 3970 Marime text

presendintele_Federatiei.jpgCu BMW-ul X6 primit cadou la majorat, Simona Anastasia Tanase (18 ani), fiica unui comisar de la Garda Financiara, a lovit un pieton caruia i-a zdrobit piciorul. Anastasia Tanase, una dintre amicele fiului lui Radu Mazare, abia îsi recuperase permisul de conducere, dupa o suspendare pentru depasire neregulamentara.

Tânara cu carnet de doar sapte luni, dar cu o masina foarte puternica - BMW X6 -, a trecut, marti-seara, pe rosu, a ciocnit un alt autoturism de teren marca Hyundai, apoi a pierdut controlul directiei si s-a urcat pe treptele Teatrului Fantasio. Acolo se aflau doi batrâni care citeau afisele de la avizier. Unuia dintre ei i-a zdrobit piciorul stâng sub roata. Victima este chiar Gheorghe Chioaru (79 de ani), presedintele Federatiei Omenia a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România.

„Eram cu un prieten si ma uitam la afisele cu spectacolele de la teatru. Am auzit un scârtâit de roti si m-am întors sa vad ce se întâmpla. Eram pe treapta a doua si am vazut cum acea masina a venit spre mine. Nu am mai avut timp sa schitez nimic. Am cazut si am vazut bucati de oase pe scara. Mi-am tras piciorul de sub masina si am sunat la 112. Ea nici n-a venit sa vada ce fac", îsi aminteste Gheorghe Chioaru.

Pâna la sosirea paramedicilor, Raul Ionescu, prietenul ranitului, a improvizat un garou dintr-o curea si a legat piciorul zdrobit, pentru a opri hemoragia. Omul a fost transportat de urgenta la spital, în stare de soc. Raul Ionescu a ramas dezorientat, cu sandaua victimei în mâna.
Dupa impactul violent, Florentina Dicu (23 de ani), soferita care conducea Hyundaiul, a fost scoasa din masina si a lesinat în mijlocul strazii, fiind îngrijita de prietenele ei.

Simona Anastasia Tanase a fost imediat flancata de doi indivizi musculosi care au dus-o într-un loc mai ferit, la distanta de locul accidentului. Martorii spuneau ca soferita mirosea a alcool, însa în urma testarii cu aparatul Drager a reiesit ca nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa: Infolegal.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii