Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jurnalist, condamnat la închisoare pentru că se deghiza în om de afaceri

ro

21 Oct, 2016 23:33 1154 Marime text
Un jurnalist britanic, supranumit „falsul șeic” din cauza înclinației sale de a se deghiza în om de afaceri din Golf pentru a reuși să intre în contact cu celebrități, a fost condamnat astăzi la 15 luni de închisoare de către un tribunal din Londra, relatează AFP citată de Agerpres.
 
Mazher Mahmood (53 de ani) a fost declarat vinovat de obstrucționare a justiției la începutul lunii octombrie 2016, în urma unui scandal care o adusese pe pop starul britanic Tulisa Contostavlos în fața justiției, sub acuzația de trafic de droguri, în anul 2014.
 
Potrivit anchetei, Mahmood s-ar fi dat drept un producător de filme bogat pentru a-i propune un rol important Tulisei Contostavlos. În schimb, ea l-ar fi pus în legătură cu un dealer care i-a vândut cocaină. Povestea a fost publicată pe prima pagină în Sun on Sunday, înainte de a fi furnizate dovezi poliției.
 
Or, potrivit parchetului, Mazher Mahmood și șoferul său Alan Smith au retras din depoziția lor la poliție un pasaj care ar fi putut s-o ajute pe Tulisa Contostavlos.
 
La încheierea unei întâlniri într-un hotel din Londra, Alan Smith asistase, întâlnindu-se cu Tulisa la ea, la conversația ei cu prieteni în care tânăra se arăta foarte critică în legătură cu consumul de droguri. După ce a raportat această conversație poliției, șoferul i-a cerut a doua zi s-o retragă din depoziția sa.
 
Acuzațiile împotriva tinerei femei au fost abandonate după începerea procesului său în vara lui 2014, atunci când s-a demonstrat că ea fusese manipulată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii