Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toţi legiştii chemaţi pentru autopsii Trupurile militarilor morţi în accidentul aviatic, aduse la Laboratorul de Medicină Legală Sibiu

ro

21 Nov, 2014 21:57 1804 Marime text
Trupurile militarilor morţi în accidetul aviatic produs în localitatea sibiană Stejăriş au fost aduse, în această seară, la Laboratorul de Medicină Legală (LML) Sibiu, relatează Mediafax. Specialiştii urmează să facă autopsiile pentru stabilirea cauzelor decesului.

Surse oficiale au declarat corespondentului Mediafax că toţi medicii legişti din municipiul Sibiu au fost chemaţi de acasă pentru a face, în noaptea de vineri spre sâmbătă, autopsiile celor opt militari, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă, familiile militarilor morţi vor ajunge la Sibiu pentru a lua trupurile neînsufleţite.

Amintim că opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu. Zona este extrem de accidentată, unde doar maşini de teren sau tractoare pot ajunge.

Potrivit MApN, elicopterul aparţinea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune şi ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii