Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier spectaculos pe bulevardul IC Brătianu Șoferul a fugit !

ro

25 Jul, 2015 09:03 2874 Marime text
 
Un incident rutier care se putea solda cu urmări grave a avut loc, sâmbătă dimineață, pe bulevardul IC Brătianu, în fața Policlinicii CFR. Martorii spun că nimeni nu a fost rănit, însă un autoturism marca Matiz a ajuns cu roțile în sus. Șoferul vinovat și-a luat tălpășița, însă, imediat după impact, martorii afirmând că acesta era beat.

Comunicatul Poliției Rutiere


În data de 25.07.2015, în jurul orelor 07:10, T.M.Ş. (bărbat, 23 de ani, din mun. Constanţa), în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, dinspre str. Theodor Burada către str. Cumpenei şi ajungând la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu str. Labirint nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul care circula înaintea sa şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta, cel de-al doilea vehicul fiind condus de F.Ş. (bărbat, 24 de ani, din mun. Constanţa), care a oprit la marcaj pentru a acorda prioritate.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto F.Ş.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii