Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vor face teste și la celelalte firme care livrează dezinfectanți în România

ro

10 May, 2016 19:45 1150 Marime text
Astăzi, premierul Dacian Cioloș a precizat că, în zilele următoare, se vor realiza teste și de la alte firme care livrează dezinfectanți în România.
 
„Am trecut în revistă în primul rândul urgențele. Sper ca de mâine să avem primele rezultate de la ICECHIM pe testele de concentrație pe probele de la Hexi Pharma. În zilele următoare urmează să se preleveze probe și să se facă teste și de la celelalte firme producătoare care livrează produse în România. O să le facem proporțional cu cota de piață ca să avem o reprezentare cât mai bună a prezenței acestor produse în spitale”, a spus Cioloş.
 
De asemenea, premierul a mai spus următoarele: „Obiectivul este să ne asigurăm că produsele care se folosesc pentru dezinfecție în spitale sunt la calitatea scontată. Am convenit să continuăm testele de sanitație în spitale și mai ales în secțiile cele mai expuse. Sunt teste încrucișate. Am hotărât să reluăm aceste teste încrucișate, de la un județ la altul, dar concentrate în prima fază pe spitalele sau secțiile cu riscul cel mai mare”, spune Dacian Cioloş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii