De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
13:56 25 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Poliţiştii din Constanţa, în mijlocul copiilor, înainte de 1 Iunie

ro

29 May, 2015 16:13 576 Marime text
 
1 iunie, „Ziua Internaţională a Copilului” este o zi importantă în viaţa fiecărui copil, motiv pentru care poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au organizat mai multe activităţi dedicate acestora.
 
Astfel, la data de 26 mai, poliţiştii rutieri alături de poliţişti din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Palatul Copiilor Constanţa au organizat faza judeţeană a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, etapă care a avut loc la Palatul Copiilor din municipiul Constanţa.
 
De asemenea, la data de 27 mai, la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din municipiul Constanţa, poliţiştii au desfăşurat o activitate cu caracter informativ–preventiv în cadrul Campaniei Naţionale „Nu trece dincolo! Alege Viaţa!”. În cadrul activităţii a fost promovată meseria de poliţist.
 
Iar azi, poliţiştii s-au deplasat la Şcoala Gimnazială „Marin Sorescu” din municipiul Constanţa, unde le-au oferit elevilor pliante cu mesaje preventive şi au organizat un curs de legislaţie rutieră pentru copii, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi informării acestora asupra modului de deplasare pe drumul public.

Ti-a placut articolul?

Comentarii