Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii au prins 11 persoane care prejudiciau mai multe societati

ro

08 Jan, 2009 15:26 842 Marime text

Poliţiştii bucureşteni au surprins ieri, 11 persoane care au păgubit mai multe societăţi comerciale, cu peste 50 de miliarde de lei vechi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan, citat de adevărul.ro a afirmat că oamenii legii au prins unsprezece persoane, care înfiiinţau sau cumpărau societăţi comerciale, angajau oameni cu funcţii de conducere din rândul celor fără situaţie financiară, cumpărau bunuri materiale şi mijloace fixe, folosind ordine de plată cu termen de o lună.

În timpul acesta, suspecţii vindeau marfa la jumătate de preţ, trimiteau directorii firmelor în străinătate pentru a li se pierde urma şi nu mai efectuau nici o activitate în societăţile comerciale prejudiciate. Potrivit sursei menţionate, poliţiştii au percheziţionat 18 imobile, situate în municipiul Bucureşti şi în judeţele: Constanţa, Ilfov, Argeş şi Mureş. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, la domiciliul celor 11 persoane s-au găsit actele unor societăţi prin care au fost derulate tranzacţiile, telefoane mobile, ştampile etc, iar prejudiciul estimat de lucrătorii din cadrul poliţiei este de aproximativ 50 de miliarde de lei vechi.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii