Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje pe Facebook pentru Cristina Spirescu „Adio, prietena mea dragă!"

ro

30 Oct, 2010 13:23 2247 Marime text

Prietenii Cristinei Spirescu, avocata din Piteşti care şi-a pus capăt zilelor la malul mării după ce singurul ei copil a murit într-un accident de maşină în Bulgaria, i-au lăsat mesaje pe profilul de Facebook.

Îndureraţi de dispariţia sa, cei care au cunoscut-o pe avocată au rugat-o să se întoarcă acasă la soţ.
"Veniţi înapoi acasă... este singura şansă să o revedeţi cu adevărat pe Moni... Vă iubim", spunea Antonio Enache, unul dintre prietenii Monicăi.


"Vino acasă, Cris!!! Am nevoie de tine..." o roagă Corina Ilinca


"Veniţi acasă, vă rog... Monica vrea să fiţi amândoi bine, să aveţi grijă unul de celălalt. Vă rugăm...", spune Denisa Ioana, o prietenă a Monicăi Spirescu, fiica avocatei.


După ce vestea că avocata Cristina Spirescu a fost identificată de soţul său ca fiind femeia al cărui cadavru a fost găsit între stabilopozii de pe plaja Modern din Constanţa, pe profilul său de Facebook au început să apară mesajele persoanelor care au cunoscut pe femeie şi care regret enorm gestul său.


"Nu mai am cuvinte... Nici lacrimi... Am sperat într-un miracol... Îţi mulţumesc, Cristina, pentru clipele pe care am avut privilegiul să le împart cu tine...Sunt vorbe fără sens acum. Nu le vei citi niciodată. Dar eu îţi mulţumesc. ", spune Adi Spătariu.


Irina Maria Barboi: "Nu mai am cuvinte... Îmi pare nespus de rău. Nu mă gândesc decât la bietul om care a rămas singur,cu o inimă sfâşâiată de două ori. Sunt sigură că Monica nu ar fi vrut să se întâmple aşa. Odihnească-se în pace! "


"Adio, prietena mea dragă! Mi-ai oferit 30 de ani minunaţi! Îţi mulţumesc!", a postat Corina Ilinca, o prietenă de-a avocatei Cristina Spirescu, pe profilul acesteia.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/pitesti/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii