Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mangalia a inceput "Parada litoralului romanesc"

ro

01 May, 2010 16:14 1636 Marime text

Câteva zeci de dansatori, chelneri, cameriste, bucătari, ospătari, salvamari, alături de maşini de epocă sau autobuze supraetajate, participă, astăzi, la "Parada Litoralului Românesc", care a pornit din Mangalia, în jurul orei 10.00, urmând să ajungă, în cursul după-amiezii, la Mamaia. Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că parada va trece prin toate staţiunile de pe litoral şi va ajunge la Mamaia în jurul orei 16.00.

La paradă participă dansatori şi cântăreţi din zona Dobrogea, chelneri, cameriste, bucătari, ospătari, salvamari din toate staţiunile, autobuze supraetajate, motociclete şi maşini de epocă.

Parada a pornit în jurul orei 10.00, din Mangalia, unde s-au adunat aproximativ 70 de participanţi, însă organizatorii estimează că numărul participanţilor va creşte pe traseu, la Constanţa urmând să se alăture paradei aproximativ 40 de motociclişti.

Astfel, timp de o oră, "Parada Litoralului Românesc" va putea fi admirată de locuitorii din Mangalia şi de turiştii aflaţi în acest oraş, iar între orele 11.00 şi 12.00 defilarea se va desfăşura în Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp.

Timp de o jumătate de oră, parada se va afla în Eforie Sud, iar de la ora 12.00 la ora 13.00 în Eforie Nord. Între orele 14.00 şi 16.00, participanţii ar urma să ajungă la Constanţa şi să traverseze principalele bulevarde din oraş pentru a ajunge în Mamaia.

Sosirea în această staţiune este programată pentru ora 16.00, după care, timp de o oră, în Piaţeta Cazinoului din Mamaia va avea loc un spectacol multietnic cu ansamblurile Plaiuri Dobrogene, Elpis, Coz Mosak, Tan Yildizi şi Fanfara Militară.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii