Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În SUA a avut loc un nou atac armat! (video)

ro

12 Jul, 2016 10:31 1714 Marime text
Un nou atac armat zguduie SUA, după ce cinci poliţişti au fost ucişi în urmă cu doar câteva zile în timpul unei manifestaţii din Dallas. Ieri, mai multe persoane au fost împuşcate într-un tribunal din Michigan.

Paul Bailey, şeriful comitatului Berrien, în nordul Statelor Unite a anunțat că un deţinut care era transferat în celulă a reuşit să dezarmeze un poliţist, a deschis focul în tribunal, a omorât doi grefieri şi a rănit un poliţist, după care a fost împuşcat mortal, relatează AFP.
 

”Adjunctul şerifului şi un civil au fost răniţi şi spitalizaţi în stare stabilă. Am pierdut prieteni astăzi", a declarat şeriful pentru presa locală, precizând că cei doi grefieri deţineau aceste posturi de zece ani.

 
Identitatea celor două victime a fost făcută publică. Este vorba despre Joseph Zangaro, de 61 de ani și Ronald Kienzle, în vârstă de 63 de ani. Poliția americană a difuzat și prima imagine cu atacatorul.

Acest atac armat are loc într-o țara șocată deja de moartea a cinci polițiști, uciși de un lunetist, la Dallas, în sud-estul Statelor Unite, la o manifestație care denunță brutalitatea polițiștilor față de afroamericani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii