Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SUA. Atac armat lângă o sinagogă. Mai mulţi morţi

ro

27 Oct, 2018 19:49 1828 Marime text
Cel puţin patru persoane au fost ucise sâmbătă într-un incident armat în apropierea unei sinagogi din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, au informat mass-media din SUA, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Se pare că există mai multe victime", a scris preşedintele Donald Trump pe Twitter, cerând populaţiei să rămână la adăpost.

"Există numeroase victime", a declarat pentru presa locală Jason Lando, comandantul poliţiei din Pittsburgh.

Televiziunea afiliată canalului CBS a raportat şapte morţi, între care doi poliţişti, în timp ce Fox News Pittsburgh a vorbit despre patru persoane împuşcate în apropierea sinagogii "Copacul vieţii", unde credincioşii se adunaseră pentru o slujbă religioasă.

Mai înainte, autorităţile locale au anunţat că poliţia încearcă să captureze un individ înarmat zărit în apropierea unei sinagogi într-un cartier din oraşul Pittsburgh.

"Există un trăgător în zona Wilkins şi Shady. Evitaţi zona", au anunţat într-un mesaj pe Twitter serviciile de securitate publică ale oraşului.

Agenţia Federală pentru Controlul Armelor (ATF) a anunţat pe Twitter că agenţi speciali au fost trimişi la locul incidentului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii