Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fumatul se lasă cu urmări dureroase. Iată ce a pățit un tânăr care și-a aprins o țigară

ro

20 Mar, 2016 12:33 2525 Marime text
 
 
Fumatul se lasă cu urmări dureroase, asta a simțit pe pielea lui un tânăr în vârstă de 19 ani din Iaşi care susţine că a fost bătut de un bodyguard, la comanda proprietarului unui bar, pe motiv că fuma în faţa restaurantului său.
 
Proprietarul unității s-a arătat deranjat de faptul că, de când legea antifumat a intrat în vigoare, foarte mulţi tineri se strâng să fumeze în faţa localului său, potrivir ziaruldeiasi.ro.
 
„A ieşit patronul de acolo şi mi-a zis să nu fumez acolo. Eu i-am zis că dacă vorbea frumos mă dădeam, dar aşa nu”, a declarat victima pentru ziaruldeiasi.ro.
 
Însă după un schimb de replici s-a ajuns la o bătaie soră cu moarte, potrivit tânărului.
 
„Apare o namilă şi vine şi mă trage. Îmi dă câteva palme peste spate, peste umăr. M-au luat pe sus, m-au trântit de pământ. Parcă eram jucăria lui, parcă se antrena cu mine”, a mai povestit presupusa victimă, care spune că într-un final a reușit să scape din mâinile bodyguardului fugind spre mașină unde i s-a făcut rău.
 
„Nu mai puteam. Am sunat-o pe mama, am leşinat în maşină. Mama a venit, m-a trezit. A chemat ambulanţa”, a mai precizat tânărul pentru aceeași sursă.
 
În urma incidentului, victima s-a ales cu mai multe traumatisme la nivelul feței şi va merge să-şi scoată certificatul medico-legal. Între timp, a depus şi plângere la poliţie pentru agresiune. De asemenea, acesta a cerut ca oamenii legii să ridice şi imaginile de pe camerele de supraveghere din faţa celor două localuri, unde s-a petrecut incidentul. În urma anchetei se va stabili cine se face vinovat.



Sursa foto: descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii