Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la ora 10.00 Guvernul Ponta II se reunește azi în ședință

ro

27 Dec, 2012 10:18 1417 Marime text

Guvernul se reuneste azi, de la ora 10:00, in sedinta saptamanala, a doua sedinta de la investire, potrivit site-ului Guvernului. Premierul Victor Ponta a anuntat sedinta sambata, dupa prima reuniune a noului Cabinet, in care a fost adoptata Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea din cadrul adminsitratiei publice centrale.

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la finalul primei sedinte a noului Cabinet, ca Guvernul va inchide discutia pe buget pana pe 7 ianuarie, cand vine delegatia FMI, urmand ca in 14 ianuarie Parlamentul sa inceapa discutiile pe buget iar pana la sfarsitul lunii ianuarie acesta sa poata fi votat. Seful Executivului a precizat ca exista resurse pentru aplicarea majorarii de 7,5% la salariile bugetarilor. 

Ponta a mai precizat ca anul 2013 va fi anul regionalizarii, urmanda ca el sa se incehei cu un vot in Parlament si cu un referendum pe aceasta tema. "Anul 2013 fara alegeri este anul in care vom putea lua decizii importante" a declarat Ponta amintind ca in 2014 vor fi alegeri prezidentiale astfel incat "daca nu vom face (regionalizarea - n.red.) in 2013, nu vom mai face prea curand."

Citiți continuarea AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii