Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Albet Impex SRL, cu sediul social în Piața Tomis III, Constanța, a intrat în insolvență!

ro

21 Jan, 2024 10:44 932 Marime text
 
 
 
  • Albet Impex SRL a fost fondată în 1993, se ocupă de comerul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, băuturi și tutun, are sediul social în Piața Tomis III, Constanța
 
Societatea comercială Albet Impex SRL, cu sediul social în Piața Tomis III, Constanța, a intrat în insolvență!
 
Decizia a fost luată vineri, 19 ianuarie 2024, de Tribunalul Constanța, în dosarul 179/118/2024. Instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de administrator judiciar pe Cabinet Individual de Insolvenţă Evdochim Mariana.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 22 aprilie 2024.
 
Potrivit termene.ro, Albet Impex SRL a fost fondată în 1993, se ocupă de comerul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, băuturi și tutun, are sediul social în Piața Tomis III, Constanța.
 
Asociații sunt Ali Ghiulhan, cu 51 %, și Bechir Turkean, cu 49 %.
 
Ali Ghiulhan este administrator.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 1.065.921 de lei și o pierdere netă de 37.635 de lei.
 
Ce înseamnă insolvența?
 
Potrivit platformei Termene.ro, conform definiției oferite de articolul 5 din Legea nr. 85/2014, „insolvența este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile”.
 
Conform aceluiași articol de lege „insolvența debitorului se prezumă atunci când acesta, după 60 de zile de la scadență, nu a plătit datoria sa față de creditor; prezumția este relativă” și „insolvența este iminentă atunci când se dovedește că debitorul nu va putea plăti la scadență datoriile exigibile angajate, cu fondurile bănești disponibile la data scadenței”.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

 
Tribunalul Tulcea, termen nou în dosarul Alcovin SRL, care deține celebra Cramă Măcin, furnizor al Casei Regale a României!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii