Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța Pescăria Populară SRL, din Năvodari, ar putea fi radiată de la Registrul Comerțului!

ro

12 Feb, 2024 17:00 959 Marime text
 
 
 
  • Aceasta este propunerea administratorului judiciar al firmei, Cabinet individual de insolventa Salop Ion, cu sediul în Constanța, strada Agricultori, aspect menționat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 2623/09.02.2024. Conform BPI, „în urma demersurilor efectuate de administratorul judiciar privind îndeplinirea mandatului primit nu au fost recuperate sume de bani de la debitori întrucât și aceștia se confruntă la rândul lor cu dificultăți financiare“.
 
Societatea comercială Pescăria Populară SRL, cu sediul pe strada Bradului, din Năvodari, județul Constanța, (aflată în faliment) specializată în comerțul cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și moluștelor, în magazine specializate, ar putea fi radiată din Registrul Comerțului Constanța!  
 
Aceasta este propunerea administratorului judiciar al firmei, Cabinet individual de insolventa Salop Ion, cu sediul în Constanța, strada Agricultori, aspect menționat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 2623/09.02.2024.
 
Conform BPI, „în urma demersurilor efectuate de administratorul judiciar privind îndeplinirea mandatului primit nu au fost recuperate sume de bani de la debitori întrucât și aceștia se confruntă la rândul lor cu dificultăți financiare“.
 

„Totodată nu au mai fost identificate bunuri, care ar putea fi valorificate în cadrul procedurii și nici sume de bani care ar putea fi distribuite creditorilor înscriși la masa credală. În cea ce privește incidența art. 169 din legea 85/2014, arătăm faptul că nu au fost identificate condiții pentru antrenarea răspunderii personale patrimoniale a membrilor organelor de conducere pentru niciuna din situațiile prevazute expres la art.169 lit.(a-g)“, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 2623/09.02.2024.

 
Concluzii!
 

Față de cele prezentate mai sus, lichidatorul judiciar apreciează operațiunile de lichidare ca fiind închise și că sunt îndeplinite condițiile pentru închiderea procedurii insolvenței în acest dosar, în temeiul art. 174 din Legea 85/2014, motiv pentru care a fost supus spre aprobare raportul de închidere a procedurii întocmit de lichidatorul judiciar pentru Pescăria Populara SRL, descărcarea de mandatul primit, în temeiul art.180 din Legea 85/2014 și radierea debitoarei din registrul comerțului Constanța.

 
Dosarul privind falimentul Pescăria Populară SRL se află pe rolul Tribunalului Constanțadosar 4277/118/2023, noul termen fiind stabilit pentru data de 13 februarie 2024.
 
Creditorii sunt, potrivit portalului instanțelor de judecată, Finanțele Publice din Constanţa dar și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.
 
Judecător sindic este Daniela Călin, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, Pescăria Populară SRL a fost fondată în 2017, se ocupă de comerțul cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și moluștelor, în magazine specializate, are sediul pe strada Bradului, și este controlată de Penica Gheorghe Florin și de Penica Valerica, fiecare deținând câte 50%.
 
Penica Gheorghe Florin apare ca membru în întreprindere familială - Penica Gheorghe Intreprindere Familială.
 
Penica Valerica  - apare ca asociat unic în Ely & Mady Comaliment SRL (faliment) și ca membru în întreprindere familială - Penica Gheorghe Intreprindere Familială.
 
Profitul net al Pescăria Populară SRL aferent anului 2022 a fost de 95.946 de lei. 
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Numărul creditorilor a ajuns la 34
Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

 
Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii