Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Leahu Estetic SRL se poate apuca de construit imobilul de pe strada Maior Șofran

ro

17 Apr, 2024 15:54 626 Marime text
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Leahu Estetic SRL, care vrea să edifice o clădire pe strada Maior Șofran nr. 17 din Constanța.
 
Este vorba de AC 351 din 16 aprilie 2024, pentru un imobil S+P+2E – locuință individual cu cabinet medical la parter și construire împrejmuire teren, pe strada Maior Șofran. Primăria a venit și cu o notă privind investiția – „Cabinetul medical se poate realiza doar în limita maxdimă de 25% din AC. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Despre Leahu Estetic SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 21 noiembrie 2023, Leahu Estetic SRL a fost înființată în anul 2016, are adresa în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de asistență stomatologică“.
 
Conform sursei citate, în Leahu Estetic SRL asociat unic este Nadejda Leahu, cea care deține calitatea de administrator, alături de Teodor Leahu. Nadejda Leahu mai apare (ca administrator) într-o firmă în funcțiune, Symmetria Dent Implant SRL, în care Teodor Leahu e asociat unic, dar și administrator.  
 
În 2022, Leahu Estetic SRL a avut o cifră de afaceri de 2.303.401 lei, un profit de 1.295.824 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.

 
Platforma termene.ro informează și că Leahu Estetic SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 20 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:


Autorizație de desființare locuințe emisă de Primăria Constanța pentru firma Leahu Estetic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii