Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu impact emoțional UPDATE. Câine rănit în urma impactului cu o mașină condusă de un ucrainean, în Constanța. Cei care au dus cățelul la veterinar cer despăgubiri (FOTO+VIDEO)

ro

22 Mar, 2024 15:08 1690 Marime text

 
  • Camerele de supraveghere din Mamaia Nord, Constanța au surprins un șofer ucrainean care a lovit grav un câine. Iubitorii de animale spun că a fost lovit intenționat.
 
Camerele de supraveghere din Mamaia Nord, Constanța, au surprins un șofer ucrainean care a lovit grav un câine. Iubitorii de animale spun că a fost lovit intenționat.
 
Cățelul accidentat a fost dus la un cabinet veterinar, operat și salvat, doar că totalul intervențiilor s-a ridicat la suma de aproximativ 3000 lei. În consecință, familia care a salvat câinele vrea să depună plângere la poliție și să recupereze banii. Totodată, dorește și sa îl tragă pe sofer la răspundere pentru fapta comisă.

UPDATE- Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la un șofer care ar fi lovit cu autoturismul un exemplar canin, pe o stradă din orașul Năvodari, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, prevăzută de Legea 205/2004, privind protecția animalelor.

Citește și
O nouă poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța! (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii