Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir spune că angiograful va rămâne la Constanţa

ro

10 Dec, 2015 14:37 2037 Marime text
 
În aceste momente, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Cristinel Dragomir discută, în Sala Ovală a Prefecturii Constanţa, despre angiograful Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanţa.
 
Cristinel Dragomir a ţinut să precizeze că angiograful va rămâne la Constanţa. „Nu aş vrea să se creadă că nu ne interesează această problemă. Povestea că angiograful va fi luat de la Constanţa nu este adevărată. Nu se joacă nimeni cu fondurile europene", a spus Dragomir.
 
„Pentru montarea angiografului, azi, a fost eliberat certificatul de urbanism. Mai este nevoie de un aviz de la ISU, de la Inspectoratul de Stat în Construcţii şi de la DSP Constanţa. Toate avizele vor fi depuse la Compania Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, care va emite autorizaţia pentu radioactivitate. Am făcut tot posibilul pentru obţinerea avizelor şi a autorizaţiilor”, a conchis Dragomir.

În acest context, reamintim declaraţiile lui Radu Deac. Acesta a spus că, de mai bine de trei luni, „spitalul de la Constanţa tărăgănează obţinerea avizelor, în timp ce celelalte angiografe au fost deja montate în 16 spitale din ţară şi sunt deja funcţionale. Am crezut că mă pot înţelege măcar cu reprezentantul Consiliului Judeţean (n.r. Cristinel Dragomir), care, iniţial, s-a arătat dispus să sprijine programul, însă ieri, când l-am sunat, mi-a replicat că are destule probleme pe cap, iar angiograful nu reprezintă cea mai importantă dintre ele. Am rămas siderat, aceşti oameni fac de râs judeţul Constanţa! Aici e vorba despre rea-voinţă. Acum mă aflu la Timişoara, dar voi ajunge în următoarele zile la Constanţa şi voi lămuri această problemă”, ne-a declarat în exclusivitate doctoral Deac.

Mai multe informaţii găsiţi accesând următorul link: Dr. Deac - „Constanţa nu a reuşit să obţină autorizaţiile pentru angiograf. Este rea-voinţă!“ 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii