Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu “Observ că Ponta începe să îmbrăţişeze viziunea Opoziţiei. Noroc că în politică nu există plagiat”

ro

25 Jan, 2015 23:57 1887 Marime text
Cătălin Predoiu îl critică pe premierul Victor Ponta în urma declaraţiilor acestuia ar trebui acordată mai multă atenţie problemelor economice cu care se confruntă oamenii, mai ales în contextul câştigării alegerilor din Grecia de către extremă stânga Syriza.
 
"Observ din postările sale recente pe Facebook şi Twitter că Ponta începe să îmbrăţişeze viziunea Opoziţiei. De peste un an insistăm asupra importanţei economiei, a investiţiilor şi locurilor de muncă. A trebuit ca Ponta să piardă alegerile şi să câştige Syriza în Grecia pentru a pronunţa pe Twitter cuvintele de mai sus. Noroc că în politică nu există plagiat.

Cum se împacă însă această poziţie recentă a premierului încă în exerciţiu cu tăierea dramatică a investiţiilor publice în ultimul an? Se împacă într-un singur fel: ţinând cont de ipocrizia politică a premierului în exerciţiu.

Ceea ce acesta refuză să recunoască este că rezolvarea celor două obiective (investiţii şi locuri de muncă) presupune suport popular şi credibilitate politică. Dl. Ponta nu mai dispune de ele.", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii