Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul României, Marcel Ciolacu „Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri!”

ro

29 Aug, 2023 12:26 689 Marime text
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
  • Premierul României, Marcel Ciolacu, a postat astăzi, 29 august 2023, un mesaj pe Facebook cu privire la tragedia de la 2 Mai și a măsurilor de combaterea a consumulu de droguri anunțate ieri, 28 august 2023, de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.
 
Premierul României, Marcel Ciolacu, a postat astăzi, 29 august 2023, un mesaj pe Facebook cu privire la tragedia de la 2 Mai și a măsurilor de combaterea a consumulu de droguri anunțate ieri, 28 august 2023, de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.
 
Iată ce spune acesta:
 

„Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente!
 
Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri.
 
Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!
 
Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!”, a scris prim-ministrul.



Citește și:
Verificarea instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL, dispusă de premierul Marcel Ciolacu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii