Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Cătălin Predoiu, despre exploziile de la Crevedia - „Am operaționalizat imediat celula de criză la minister“

ro

27 Aug, 2023 09:19 699 Marime text
Foto: Mai
  • Acesta a precizat că a activat Mecanismul European de Protecție Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate.

La câteva ore de la producerea incendiului devastator din localitatea Credevia, din județul Dâmbovița, ministrul Afacerilor Interne, Catălin Predoiu a  publicat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care „transmite condoleanțe persoanelor îndurerate după tragicul incident din județul Dâmbovița“. Acesta a precizat că a activat Mecanismul European de Protecție Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate.

„Într-un moment foarte greu, încep acest mesaj prin a transmite condoleanțe persoanelor îndurerate după tragicul incident din județul Dâmbovița.

Gândurile mele se îndreaptă și spre oamenii care au fost răniți, de asemenea spre curajoșii pompieri-salvatori, poliţişti şi jandarmi, care şi-au pus misiunea în slujba cetățenilor mai presus de propria integritate fizică.

Am activat Mecanismul European de Protecție Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate.

Am fost împreună cu Premierul Marcel Ciolacu, la spitalele Floreasca şi Bagdasar, în care au fost transportați răniții.

Am operaționalizat imediat celula de criză la minister și voi continua să manifest atenție și să urmăresc evoluția situației până la final.

Le mulţumesc pompierilor-salvatori, polițiștilor și jandarmilor care au asigurat măsurile necesare pentru finalizarea intervenției și limitarea efectelor exploziilor și incendiului.

Cei vinovați de producerea acestei tragedii trebuie să fie identificați pentru a răspunde conform legii“, scrie Catălin Predoiu într-o postare pe pagina sa de facebook.


Citește și:

UPDATE. Planul Roșu activat!Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii