Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea Marioarei Zăvoranu, estimată la 60 de milioane de euro

ro

17 Apr, 2015 17:52 3240 Marime text
Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit, azi dimineaţă, după trei luni de agonie, în spital, după ce aseară intrase în comă.
 
Mama Oanei Zăvoranu se află în spital de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a rinichiului. De joi seară, femeia era ţinută în viaţă doar de aparate.
 
Cât timp a fost în comă, la căpătâiul ei s-au aflat asistente, dar şi fratele său. Mărioara Zăvoranu a murit în jurul orei 9:30, după aproape două ore în care a fost resuscitată de medici, dar fără succes.
 
Rudele au fost anunţate de asistentele medicale de decesul Mărioarei Zăvoranu.
 
Oana Zăvoranu poate intra acum în posesia averii pe care o râvnea şi care a fost mărul discordiei între ea şi mama sa, scriu tabloidele. Şi care ajunge la câteva zeci de milioane de euro, după cum susţinea Marioara Zăvoranu.
 
Cu puţin timp înainte de a muri, Mărioara Zăvoranu a declarat că nu şi-a făcut testament, dar că fiica sa, Oana Zăvoranu, va primi tot. Declaraţia a fost făcută chiar cu o săptămâna înainte să moară.
 
Marioara Zăvoranu susţinea că are o avere de zeci de milioane de euro şi i-a promis Oanei Zăvoranu că nimeni nu va avea acces la bani după moartea sa, în afară de ea.
 
"Părerea mea este că ea e extraordinar de geloasă pe fratele meu. Probabil că dacă eu eram aproape de moarte sau dacă mor, îi las şi fratelui meu şi nu îi las ei tot. Dar cum să-i las dividendele, care sunt moştenire de la taică-su, de la mine, să i le las lui? El are viaţă lui, am cu el alte treburi. Cum să-i las banii altcuiva decât Oanei? Nu am decât un singur moştenitor. Nu mi-am făcut testamentul! Încă! Nu am de ce să fac, nu-i rămâne decât ei", spunea mama Oanei Zăvoranu, la una dintre ultimele sale apariţii televizate.
 
Averea ei este evaluată la suma de 60 de milioane de euro, bani care vor ajunge toţi la fiica ei, nu la fratele sau, aşa cum bruneta a speculat în trecut.
 
„Şi practic averea... Păi nu am decât un singur moştenitor. Păi ce să mai... E vorba de câteva magazine. Câteva magazine, un depozit. Nu, nu mi-am făcut încă testament, pentru că nu am de ce să fac, nu îi rămâne decât ei. Nu are dreptul, frate, nimeni altcineva, decât dacă eu fac anticipat. Nu-şi da seama că mai rău mă provoacă. Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil că să ţi se întâmple aşa ceva”, mai spunea cu câteva luni în urmă Marioara Zăvoranu.

Conform Registrului Comerțului, Marioara Zăvoranu mai deținea două firme în București, Oana Art Company SRL și Agricomex SA. Pe lângă aceste afaceri, ea ar avea în proprietate mai multe imobile în Capitală.
 
Oana Art Company SRL funcționează din anul 2003 și le are ca asociate chiar pe Marioara și Oana, cu câte 50%. Domeniul de activitate este comerţul cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine.
 
În Agricomex SA, Marioara Zăvpranu deține 55,12% din acțiuni și este administrator. Firma se ocupă cu închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii