Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:18 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circ funebru și macabru. La propriu

ro

19 Apr, 2015 18:36 1062 Marime text
Marioara Zăvoranu are parte la înmormântare mai mult de circ şi scandal, decât de omagii, lacrimi, flori şi lumânări, scrie rtv.net. După ce fiica ei, Oana Zăvoranu, a decis în cele din urmă să o îngroape în cimitirul în care se voia înmormântată, funeraliile urmau să aibă loc duminică, dar, după scandalul iscat la Cimitirul Eternitatea, unde zeci de persoane au stat încă de dimineaţă la porţi şi au forţat intrarea. Drept urmare, Oana a stabilit ca înmormântarea să aibă loc marţi, însă după doar câteva ore s-a răzgândit din nou şi a chemat trei preoţi care să oficieze chiar duminică seara slujba de înmormântare.
 
Oana Zăvoranu a ajuns la cimitir în jurul orei 18.00, însoţită de iubitul său, Alex, şi a vărsat lacrimi la căpătâiul mamei sale, pe care până nu demult o hulea şi  renega. La intrarea în cimitir, Oana Zăvoranu a fost protejată de mai multe persoane cu umbrele deschise, pentru a nu fi filmată şi fotografiată de reprezentanţii altor instituţii media în afara celei căreia i-a oferit exclusivitate pe drepturile de imagine de la funeralii.
 
Oana Zăvoranu anunţase cu câteva ore înainte că amână înmormântarea pentru marţi, s-a declarat oripilată de lipsa de înţelegere a oamenilor care s-au bulucit duminică la cimitir, cu toate că a sperat că aceştia vor avea înţelegere faţă de familia îndoliată.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii