Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Virgil Dulea și-a deschis o nouă firmă

ro

20 Sep, 2014 00:12 3230 Marime text
Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrarea societății comerciale Agil Tehno Prest SRL. Sediul social al firmei este pe bulevardul IC Brătianu, nr. 13 și are ca obiect principal de activitate "Activității de suport combinate". Fondatorii firmei sunt afaceristul Virgil Dulea, alături de Nicolae Badea și Cristina Șerbu. Potrivit hotărârii publicate în ediția de ieri a Monitorului Oficial al României, administratorii firmei sunt Ion Gaidargiu și Ion Stroie.
 
La începutul acestei luni, tot în Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea asociaților societății Agil SRL Constanța, Virgil Dulea și Nicolae Badea, care au renunțat la nouă obiecte de activitate ale societății. La aceeași dată, a fost publicată și decizia de închidere a două puncte de lucru, situate pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanţa, şi deschiderea unui alt punct de lucru, într-un magazin de pe acelaşi bulevard.
 
Totodată, omul de afaceri Virgil Dulea, alături de Cristina Șerbu, ambii acționari ai societăţilor comerciale Sigma Credit şi Goods Credit, au schimbat  obiectul de activitate din acordarea de credite pe bază de amanetare în comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate, hotărîre publicată și ea în Monitorul Oficial al României, în a doua jumătate a lunii august.
 
Virgil Dulea este patronul casei de amanet Garant, din municipiul Constanța, cu sediul pe strada Theodor Burada. În anul 2007, omul de afaceri i-a reclamat la Parchet pe poliţiştii şi pe comisarii Gărzii Financiare care i-au confiscat cantitatea de 120 de kilograme de aur. Decizia lui Dulea a venit atunci după ce autoritățiel au descins la casa de amanet anterior amintită. Dulea a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, aşteptând ca instanţa să-i dea câştig de cauză. Judecătoria Constanţa a stabilit, în baza dovezilor administrate, că poliţiştii au avut dreptate când l-au amendat pentru că nu-şi luase măsurile corespunzătoare pentru securizarea spaţiului comercial. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii