Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virgil Dulea (de la casa de amanet Garant Constanța) a dat în judecată IPJ Constanța, M.A.I. și Statul Român! S-a stabilit primul termen

ro

04 Aug, 2023 15:14 1915 Marime text
 
 
 
  • În dosar, Dulea Virgil are calitatea de reclamant, iar pârâții sunt Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.   
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au stabilit primul termen în dosarul în care omul de afaceri Virgil Dulea (de la casa de amanet Garant) a chemat la judecată Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Județean de Poliție Constanța!
 
Conform portalului instanțelor de judecată și platformei Termene.ro, primul termen a fost fixat pentru data de 12 octombrie 2023.
 
Dosarul 4527/118/2023 are ca obiect „reparare prejudicii erori judiciare“.
 
În dosar, Dulea Virgil are calitatea de reclamant, iar pârâții sunt Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.   
 
Amintim că într-un alt dosar, aflat pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța, Virgil Dulea are calitatea de parte civilă.
 
Este vorba despre dosarul în care Marius-Paul Constantinescu, la data presupusei fapte ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța - Serviciul de Investigare a Fraudelor, a fost deferit justiției de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției.
 
Mai multe detalii despre acest subiect pot fi citite accesând următorul link:
 
DNA
Începe procesul unui fost ofițer din IPJ Constanța acuzat de abuz în serviciu! (DOCUMENT)

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Viceprimarul Constanței Ionuț Rusu, reacție oficială cu privire la dosarul de la DNA - „În momentul în care alegi să activezi într-o funcție publică îți asumi ca întreaga ta activitate să stea sub lupa autorităților“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii