Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Ce spune Dima, șeful DRDP Constanța Adrian Nicolaescu - „Cei de la CNADNR s-au angajat că este posibil să deschidă A2”

ro

11 Jan, 2017 18:29 3461 Marime text
În această seară, Autostrada A2 ar putea fi redeschisă circulației. Informația vine de la prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, care a precizat că cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) s-au angajat că este posibil să deschidă A2.
 
„Cei de la CNADNR s-au angajat că este posibil să deschidă A2. Ei sunt cei care gestionează și care au forțele de intervenție. Așa s-au angajat și sper să se țină de cuvânt”, a declarat pentru ZIUA de Constanța prefectul Adrian Nicolaescu.

UPDATE 1, ora 18.44

„Noi terminăm dezapezirea la ora 12.00 după care urmează revizia cu Poliția. În funcție de rezultatul Poliției, se va deschide. Am mai adus câteva mijloace și la A4, cel puțin până la intersecția cu DN 39 deschidem.
 
Sunt două căi de circulație spre București: pe DN2A pe Hârșova și pe A2 Cernavodă – Fetești – Drajna. Tragem tare să terminăm în seara aceasta și autostrada să fie mâine deschisă traficului la prima oră”, a explicat pentru ZIUA de Constanța Marian Dima, directorul DRDP Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii