Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi educative extraşcolare la INCDM „Grigore Antipa” Constanţa

ro

02 Apr, 2014 13:07 2043 Marime text

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină (INCDM) „Grigore Antipa” Constanţa s-a alăturat proiectului „Şcoala Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”. Astfel, în perioada 7-11 aprilie, toată activitatea institutului şi principalele interese ale acestuia vor fi prezentate pe înţelesul elevilor, pentru a le atrage atenţia asupra nevoii de protejare a mediului marin. Acest proiect are ca scop implicarea tuturor copiilor preşcolari, a elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii. În acest scop, INCDM „Grigore Antipa” Constanţa va primi pe parcursul acestor zile vizita mai multor grupuri de elevi din judeţul Constanţa şi chiar Brăila.
Activităţile se vor baza pe dialogul interactiv şi implicarea elevilor în discuţii, pentru a creşte gradul de conştientizare a problemelor ce ţin de protecţia mediului marin.
Activităţile sunt organizate în cadrul a trei proiecte cu finanţare europeană. Perseus, CoCoNET și MareFrame, în colaborare cu Comisia pentru Protecția Mării Negre împotriva Poluării (BSC), Asociația Balcanică de Mediu (B.EN.A.), Asociația Europeană de Mediu (AEM) și Instituția Prefectului Județului Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii