Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:09 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INCDM „Grigore Antipa” Constanța caută firmă pentru deplasări pe mare cu nave de cercetare (document)

ro

15 Jul, 2020 00:00 955 Marime text
  • INCDM „Grigore Antipa” Constanța organizează licitație pentru deplasări pe mare cu nave de cercetare.
 
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa” Constanța caută societate care să se ocupe cu organizarea de deplasări cu nava pe mare în zona de larg a platformei continentale românești.
 

Descrierea contractului

 
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa I.N.C.D.M. „Grigore Antipa” dorește organizarea de expediții pe mare în zona de larg a platformei continentale românesti în vederea obținerii de date și informații necesare atingerii rezultatelor preconizate pentru actiunea 2 (20 de zile in intervalul 2020-2021).
Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire pana in a 11 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare.
Expeditiile in Marea Neagra se vor organiza in perioda august-septembrie a anului 2020 si perioada august-septembrie a anului 2021. Acestea sunt programate sa dureze câte 10 zile, fiecare activ operational, in apele teritoriale si zona economica exclusiva a RomAniei.

Nava de cercetare va efectua o expeditie cu punct de imbarcare/debarcare portul Constanta (România). Expediția se va desfasura doar in apele RomAniei, oprindu-se in 23 de statii de prelevare probe conform Tabelului 1 si Figurii 1 din Caietul de sarcini. Numarul exact si locatia punctelor de prelevare se stabilesc la semnarea contractului.
 
Valoarea totală estimată este de 733.200 lei, fără TVA.
 
 

Persoanelor ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante

 
Simion NICOLAEV- Director General, Valeria ABAZA – Director stiintific, Florin TIMOFTE - Director tehnic, Catalin COTIGI – consilier juridic Magdalena CORNEA – economist Compartiment Achizitii Publice, Laura BOICENCO - Sef Departament Ecologie si Biologie Marina, Costin BOTEA – inginer Compartiment Achizitii Publice.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13.08.2020, ora 15:00.
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și: 

INCDM ”Grigore Antipa” Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de echipamente de laborator (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii