Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort cu mousse de capsuni si ciocolata alba

ro

04 May, 2012 00:00 14495 Marime text
tort.jpgEste un tort cu mousse de capsuni si ciocolata alba, foarte aromat si deloc dietetic.

Ingrediente aluat (pasta biscotto):

  • 115 gr zahar
  • 115 gr faina
  • 3 oua
  • zahar pudra

Ingrediente decor aluat:

  • 30 gr faina
  • 30 gr zahar
  • 30 gr albus (in general 1 albus de la un ou mediu)
  • 30 gr unt la temperatura camerei
  • 10 gr cacao

Ingrediente mousse de capsuni:

  • 150 gr capsuni
  • 10 gr gelatina in foi
  • 150 gr ciocolata alba
  • 450 gr frisca
  • 50 gr zahar

Ingrediente glazura ciocolata:

  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 gr ciocolata lapte
  • 200 gr frisca lichida
  • 6 gr gelatina in foi

Ingrediente sirop:

  • 100 gr apa
  • 100 gr zahar
  • 1 fiola esenta vanilie

Decor:

  • capsuni
  • ciocolata lapte
  • frisca
  • ciocolata amara
Reteta completa aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii