Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împăiați-vă iubiții, la Muzeul Callatis

ro

22 Sep, 2011 00:38 2720 Marime text
Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia și Teatrul Thaliamar, cu sprijinul primarului Mihai Claudiu Tusac, organizează, la sediul muzeului callatian, în zilele de 22 și 23 septembrie 2011, începând cu ora 18.00, două seri culturale. Spectatorilor le vor fi oferite: piese de teatru, momente de comedie și recitaluri muzicale.

"O dată cu sfârșitul sezonului estival numărul vizitatorilor a scăzut, motiv pentru care am hotărât să reluăm seria activităților culturale. Prin urmare, îi așteptăm pe cetățenii Mangaliei la un spectacol de teatru intitulat: Împăiați-vă iubiții de Teodor Mazilu, în regia Aurei Mircea - Stuparu. Distribuția este următoarea: Ea - Georgiana Asaftei, El - Claudiu Budeanu (în prima seară) și Andrei Macovei (în seara a doua). După piesa de teatru va urma Stand-up comedy cu: Iuliana Turonyi, Valentina Vlădescu și Cristian Dănilă, iar, în final, cantautorul Gabriel Tora va susține un recital muzical.

Prin organizarea acestor seri culturale, la muzeul callatian, dorim să oferim iubitorilor de teatru, muzică și comedie câteva momente de bucurie și relaxare, într-un spațiu deosebit. În aceeași măsură, dorim să promovăm patrimoniul istoric al Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia.

Biletul de intrare va fi în valoare de 10 lei, iar elevii, studenții și pensionarii vor putea plăti 7,5 lei. Subliniez că spectatorii vor putea vedea, cu acest prilej, și noua expoziție permanentă a muzeului, dar și imagini cu singurul papirus din România, readus de la Moscova după 52 de ani," a menționat directorul Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia, cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc.

"Interpreții au obținut numeroase premii: Georgiana Asaftei a luat premiul Cea mai bună actriță la Festivalul Mangalia Art, din acest an, Andrei Macovei a obținut și el mai multe premii de-a lungul anilor, iar Claudiu Budeanu este student la actorie în anul III, în Anglia," a precizat Aura Mircea - Stuparu.

Data: 21.09.2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii