Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BILLA organizează Ziua Recoltei şi promovează agricultura românească

ro

27 Sep, 2011 18:29 870 Marime text

BILLA organizează Ziua Recoltei şi promovează agricultura românească

Anul acesta, BILLA îşi propune să reînvie tradiţia Zilei Recoltei. În perioada 29 septembrie – 05 octombrie, în parcarea magazinului BILLA din Constanta va fi organizat un punct de vânzare de unde clienţii îşi pot cumpăra legumele necesare pentru conservele de iarnă.

Parcarea BILLA se va transforma pentru o săptămână într-o adevărată sărbătoare, cumpărătorii putând să aleagă dintr-o varietate largă de legume, la preţuri accesibile.

„Ideea noastră a fost să creem un spaţiu în care clienţii noştri să poată veni şi să găsească toate produsele de care au nevoie în acelaşi loc, dar mai ales la preţuri accesibile. Această activitate face parte din planul nostru pe termen lung de a promova alimentaţia sănătoasă şi de a încuraja consumul produselor româneşti”, declară Sabin Fane, Director de Marketing BILLA România.

Avantajul cumpărăturilor de la BILLA constă în faptul că aici legumele pot fi cumpărate şi în cantităţi mari, iar preţul este unul accesibil. Mai mult, produsele sunt proaspete, româneşti. Pe lângă produsele calitative, clienţii se pot bucura şi de un decor specific acestei sărbători, care îi va introduce în atmosfera de toamnă.

„Ne dorim ca pe această cale să reînviem şi tradiţia Zilei Recoltei, la care oamenii să poată veni, să se bucure de atmosferă, să îşi aleagă legumele pe care le doresc şi să plece acasă nu doar cu un produs calitativ, ci şi cu o experienţă inedită şi plăcută.”, mai adaugă Sabin Fane, Director de Marketing al BILLA România.

REWE International AG este liderul de piaţă în Austria pe sectorul de produse alimentare şi de drogherie şi unul dintre cei mai mari angajatori din ţară. La nivel internaţional REWE International AG are un număr total de 72.000 angajati care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2010 cifra de afaceri a companiei a crescut la 11.84 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail şi turism. În prezent, 330.000 de angajaţi lucrează în cadrul REWE Group în 14 ţări europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 53 miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf şi operează reţelele BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA şi ADEG precum şi alte branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piaţa de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub şi PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia şi alte 7 tari din Europa Centrala şi de Est: Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia şi Ucraina.

BILLA Romania: BILLA este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. În prezent, BILLA operează 56 de magazine în cele mai importante oraşe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, preţurile scăzute şi varietatea produselor. Compania deţine brandul propriu Clever, unul dintre cele mai recunoscute şi apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanţi anagajatori din Romania şi a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii