Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol la fileu

ro

23 Jul, 2013 17:12 2619 Marime text
Primul mare turneu de volei pe plajă din acest an a debutat marţi, în staţiunea Mamaia. La prima ediție a turneului Beach Volley Champions s-au înscris 12 echipe feminine și 16 masculine. Organizatorii sunt convinşi că evenimentul va fi o reușită.
„Sper să fie un spectacol în cadrul finalelor și al semifinalelor. Noi le-am organizat foarte multe surprize, premii speciale, atât pentru spectatori, cât și pentru jucători. Joi, vineri, sâmbătă, vreau să invit cât mai multă lume în campionatul de băieți, unde vor participa cei mai buni jucători din țară.”, a declarat Cristian Brânză, organizator.
În întrecerea fetelor participă și campioanele naționale și balcanice Sorina Buz și Andreea Smultea, în timp ce la băieți se remarcă Bogdan Olteanu, internațional de volei în sală. Premiile sunt atractive: 500 euro în numerar și 500 în obiecte, pentru primele 3 echipe clasate la fete, și 1500 de euro și premii de alte 500 de euro la masculin, pentru primele 8 echipe. Fetele au intrat primele în competiţie, finala fiind programată miercuri, de la ora 17.00. În afara meciurilor, spectatorii au la dispoziție momente artistice, cu participarea vedetelor Mihai Morar și Tania Budi, dar și numeroase concursuri cu premii atractive. Întrecerile se încheie sâmbătă seara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii