Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CS Paddling Constanța au dat startul sezonului competițional cu an antrenament pe apă, în prima zi a anului (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Jan, 2024 11:07 956 Marime text


În prima zi a anului 2024, sportivii legitimați la CS Paddling Constanța au deschis sezonul competițional, pe plaja SUPer Beach, din Constanța.
 
Noul An a început cu un antrenament pe apă, pe o vreme prietenoasă, pentru lotul național de juniori ai României la Stand-Up Paddling.
 
Amintim că acesta a obținut, în luna noiembrie 2023, medalia de bronz la Campionatul Mondial 2023 de la Pattaya, Thailanda.
 
Reușita e cu atât mai însemnată cu cât întrecerea a reunit peste 1.000 de participanți, din 52 de țări. Lotul tricolor care a urcat pe podium, alături de campioana Spania și de medaliata cu argint Țările de Jos, a fost format exclusiv din tineri constănțeni, antrenați de Gabriel Culea: Denis Stignei, Matei Alexandru Barbu și Vlad Bărbat. Toți sunt legitimați la CS Paddling Constanța și provin din înotători, având o legătură aparte cu sporturile de apă, pentru care au dezvoltat o pasiune deosebită.
 
Cu o zi înainte de acest eveniment, Gabriel Lucian Bălan, președintele CS Paddling Constanța, menționa că vrea să transmită un mesaj oamenilor prin care să iasă din case și să facă mișcare.
 
Stand-up paddleboarding este un sport acvatic, născut din surfing, sportivii folosind o placă, pe care stau, și o vâslă, pentru a deplasa pe apă.


 
Citește și:
Constanța i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial de Stand-Up Paddling din Thailanda. „O reușită deosebită!“ (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii