Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța Un bloc de două etaje, edificat Holiday Beach SRL pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

27 Mar, 2024 12:38 588 Marime text
  • Holiday Beach SRL construiește pe buleardul Aurel Vlaicu din Constanța.
  • Firma este controlată de Petrică Constantin Oprea, Cosmin-Florentin Oprea și Răzvan Oprea.
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism.
 
Holiday Beach SRL a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism necesar edificării unui imobil pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța.
 
Pe data de 25 martie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanims nr. 759 - Construire Imobil P+2E. Viitoarea investiție va fi rtealizată pe b-dul Aurel Vlaicu nr. 102 C din Constanţa. Certificatul de urbanims nr. 759 din 2 martie 2024 este valabil 12 luni.
 
 

Despre Holiday Beach SRL


 
Înființată în anul 2007, societatea Holiday Beach SRL are sediul pe strada Lotus, nr. 14, ap. Camera 5, Năvodari și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Firma este controlată de Petrică Constantin Oprea, cu 80% din capitalul social, Cosmin-Florentin Oprea, cu 10 % din capitalul social și Răzvan Oprea, cu 10 % din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt: Cosmin-Florentin Oprea și Petrică Constantin Oprea.
 
Potrivit termene.ro, Oprea Cosmin-Florentin mai este asociat și administrator în: Ace Car Express SRL  și Opera Beach SRL.
 
Numele lui Oprea Petrică Constantin apare în: Perfect Construct Serv SRL, Viva Holding SRL,  Macos SRL, Comas Impex SRL,  Zeus Service SRL, Nova Holding SRL,  Lotus Camping SRL,  Nova Management SRL, Zeus Construct SRL,  Sea Nights SRL și Opera Residence SRL.

La rândul său, Oprea Cosmin-Florentin este în Ace Car Express SRL și Opera Beach SRL.
 
În anul 2022, societatea cu 22 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 9.608.232 lei și un profit de 4.423.726 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Imobiliare Constanța: Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia
 
Rent Car Service Litoral SRL modifică service-ul și show-room-ul auto din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii