Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Sunny Beach A&M SRL și-a închis punctul de lucru de pe bulevardul Mamaia

ro

01 Nov, 2023 15:07 692 Marime text
  • Sunny Beach A&M SRL a fost fondată de Mirela Gorun, care este și în prezent asociat unic și administrator.
Sunny Beach A&M SRL Constanța, deținută și administrată de Mirela Gorun, și-a închis punctul de lucru de pe bulevardul Mamaia, din oraș, în urma deciziei asociatului unic din 5 septembrie 2023.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4761 din 25 octombrie 2023.
 
Mirela Gorun, asociatul și administratorul firmei, este soția mr. (r.) Romi Gorun, fost comandant al Detașamentului 3 Mobil Jandarmi Ordine Publică din Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis.
 
În primăvara acestui an, militarul a încheiat cu procurorii DNA - Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari un acord de recunoaștere a vinovăției.
 
Procurorii DNA militari reținuseră în sarcina militarului infracțiuni de „abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual în formă continuată și uz de fals în formă continuată“.
 
Conform DNA, „în perioada iulie – septembrie 2022, la diferite intervale de timp, inculpatul mr. (r) Gorun Romi și-ar fi îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu prin aceea că, pe de o parte ar fi absentat de la programul de lucru pentru a desfășura activități circumscrise obiectului de activitate al societății comerciale deținute de soția sa, iar pe de altă parte ar fi dispus ca cei doi subofițeri, (...), în timpul programului de lucru, să desfășoare diferite activități în cadrul aceleiași societăți comerciale menționate ori în interesul personal al inculpatului“.
 
Acordul a fost admis de judecătorii de la Tribunalul Militar București.
 
În declarația de interese completată la data de 28 mai 2021, Romi Gorun menționase că soția sa administrează SC Sunny Beach A&M SRL.
 
Legat de această societate, se arată în Monitorul Oficial citat că a fost închis punctul de lucru al societății Sunny Beach A&M SRL de pe bulevardul Mamaia, nr. 118, obiectul principal a fost declarat baruri și alte servicii de servire a băuturilor, iar obiectul secundar – restaurante, dar și comerț cu ridicata nespecializat.
 
Despre Sunny Beach A&M SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 noiembrie 2023, Sunny Beach A&M SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Curcubeului, nr. 4 și se ocupă de restaurante.
 
Asociat unic și administrator figurează Mirela Gorun, fondator al firmei, al cărei nume se regăsește și în Aidamiriam SRL Constanța.
 
În 2022, Sunny Beach A&M SRL a declarat un angajat, pierderi peste 78.000 de lei și cifra de afaceri aproape 160.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Cornel - Valentin Puia s-a retras din Ageoil Company. Sediul social, mutat

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii