Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa are o nouă conducere

ro

04 Nov, 2013 13:40 3052 Marime text
Este vorba despre Cornel Georgian Mototolea, şeful BCCO Galaţi. Acesta a fost imputernicit de şeful Poliţiei Române, după ce Aurelian Pavel a fost retrogradat din funcţie în urma unor controale efectuate de Corpul de Control al Ministerului de Interne.
 
“Prin dispoziţia inspectorului general, cu data de 4 noiembrie a.c., şeful B.C.C.O. Galaţi, comisarul-şef de poliţie Mototolea Cornel-Georgian, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităii Organizate Constanţa”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, Aurelian Pavel, nu a primit însă niciun document oficial cu privire la aceasă schimbare.
 
“Eu nu am aflat asta, trebuie să văd şi eu. Mie nu mi-a trimis nimeni niciun punct de vedere, nu am primit documente oficiale.”, a declarat Aurelian Pavel, fost şef BCCO Constanța.
 
Decizia şefului Poliţiei Române de a împuternici pe altcineva la conducerea BCCO Constanţa, a venit după ce Aurelian Pavel a fost retrogradat din funcţie ca urmare a unui control din partea Corpului de Control al Ministerului de Interne. Însă fostul şef al BCCO Constanţa susţine că nu ştie ce conţine acel raport întocmit de Corpul de control.
 
“Aştept să mi se comunice, să descrie, să precizeze. Deci eu aştept să-mi vină actele de la poliţie, aşa cum este firesc. Deocamdată, ceea ce a transmis prin presă, am primit şi eu. O să contest aceste lucruri și în momentul în care voi avea mai multe de declarat vă voi ţine la curent. Chiar mi se pare o situaţie puţin neobişnuită, dacă nu are alte conotaţii.”, a mai spus Aurelian Pavel, fost şef BCCO Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii