Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română - BCCO Oradea -Trafic de droguri

ro

14 Mar, 2024 14:29 476 Marime text
Nr. 386 din 14 martie 2024
 
PRINȘI ÎN FLAGRANT DELICT, ÎNTR-UN CAZ DE TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC
 
La data 13 martie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
Astfel, la aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea persoanelor, după ce, în seara de 12 martie 2024, acestea au fost depistate în flagrant delict, în municipiul Oradea,  în timp ce ar fi comercializat aproximativ 100 de grame de 3-CMC (drog de mare risc, cunoscut sub denumirea de cristal) pentru 5.000 de lei.
 
Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii