Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi importantă HC Dobrogea Sud îşi află astăzi adversarele din grupa Cupei EHF şi joacă la Constanţa derby-ul cu CSM Bucureşti

ro

29 Nov, 2018 00:00 1386 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa îşi va afla astăzi adversarele din grupa Cupei EHF. Tragerea la sorţi va avea loc la Viena, de la ora 12.00.

În această etapă a competiţiei participă 16 echipe, care au fost împărţite pentru tragerea la sorţi în patru urne valorice. HC Dobrogea Sud se află în urna a patra, alături de RK Nexe (Croaţia), GOG Gudme (Danemarca) şi Balatonfuredi KSE (Ungaria), urmând a avea ca adversare câte o echipă din celelalte trei urne: 1 (în care se află capii de serie) - Fraikin BM. Granollers (Spania), Fuchse Berlin (Germania, deţinătoarea trofeului), TSV Hannover-Burgdorf (Germania) și FC Porto Sofarma (Portugalia, care a eliminat Magdeburg); 2: TTH Holstebro (Danemarca), BM Logrono La Rioja (Spania), Grundfos Tatabanya KC (Ungaria) şi KS Azoty-Pulawy SA (Polonia); 3: Liberbank Cuenca (Spania), Saint-Raphael Var Handball (Franţa, finalist edişiei trecute a competiţiei, la care joacă românii Popescu, Şimicu şi Fortuneanu), THW Kiel (Germania, triplă campioană a Europei) şi HC Eurofarm Rabotnik Bitola (Macedonia).
 
Se vor alcătui patru serii a câte patru echipe (câte una din fiecare urmă), iar la finele celor şase etape se califică în sferturile de finală primele două clasate. Etapa întâi a fost programată pe 9 şi 10 februarie 2019, iar ultima rundă se va disputa pe 30 şi 31 martie 2019. HC Dobrogea Sud va disputa meciurile din grupă de pe teren propriu la Constanţa.
 
Pe lângă tragerea la sorţi, ziua de astăzi este importantă pentru HC Dobrogea Sud şi pentru meciul pe care îl dispută în Liga Naţională, în etapa a 12-a, la Constanţa, în Sala Sporturilor, cu CSM Bucureşti. Este derby-ul campionatului, întâlnindu-se echipa de pe locul întâi, cu 28 de puncte şi un meci în minus (CSM) cu cea de pe poziţia secundă, cu 27 de puncte (HC Dobrogea Sud). Partida va începe la ora 17.30 şi va fi transmisă în direct de TVR HD. „Va fi un meci deosebit de greu. Îi aşteptăm pe spectatori în număr mare, la fel ca în meciul retur, cu HK Malmo, să umplem Sala Sporturilor şi să cream o atmosferă deosebită“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud, în grupele Cupei EHF. Ca pe vremea HCM-ului! Ionuţ Stănescu - „A fost o seară magică pentru noi şi pentru Constanţa“

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud a învins HK Malmo și la Constanța și s-a calificat în grupele Cupei EHF (galerie foto+video)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii