Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, derby cu Astra FC Viitorul îşi află astăzi adversara din sferturile Cupei României

ro

05 Nov, 2015 00:00 1463 Marime text

 Vice-lidera Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul, îşi află astăzi adversara din sferturile Cupei României, în urma tragerii la sorţi care va avea loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, cu începere de la ora 11.00. Echipele calificate în această fază au fost repartizate în două grupe: urna A - Steaua, ASA Tg. Mureş, CFR Cluj, Astra Giurgiu; urna B - Dinamo, CSMS Iaşi, FC Viitorul, ACS Poli Timişoara. Sferturile se vor juca pe 15, 16 şi 17 decembrie 2015, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasate în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare de la 11 m.

După victoria spectaculoasă cu Dinamo (5-1 în Ştefan cel Mare), Viitorul are parte, vineri, 6 noiembrie, de un nou meci greu, la Ovidiu, cu liderul clasamentului, Astra Giurgiu. „Partida cu Dinamo a fost dificilă, mai ales până am reuşit să marcăm şi Dinamo a rămas în inferioritate numerică. Apoi, ne-a fost mai uşor. Nu mă aşteptam la această diferenţă de scor, însă ne-am desprins pe final. Gazdele au căzut fizic, jucând cu un om în minus, astfel că am reuşit să înscriem de trei ori într-un interval scurt de timp. Golurile şi realizările mele sunt importante, îmi dau încredere. Sper ca şi în următoarele confruntări să reuşesc să îmi ajut echipa. Meciul cu Astra e la fel ca toate celelalte. Jucăm acasă şi trebuie să abordăm partida la victorie. Vrem să câştigăm, aşa cum am făcut-o în majoritatea meciurilor“, a declarat Florin Tănase, cel care a deschis scorul în meciul cu Dinamo.

Ianis Hagi: „Ne aşteptăm la un meci cu multe goluri”

„Cu Dinamo, am avut partidă grea, meciul a fost destul de echilibrat la început. Ne-am impus însă prin posesie şi am condus jocul de la început până la sfârşit. E important că am marcat multe goluri şi că am câştigat. M-am simţit bine pe teren şi le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată pe parcursul întregului sezon. Sper ca meci de meci să cresc şi, uşor-uşor, să vină şi golurile. Avem patru victorii la rând (trei în campionat şi una în Cupa României) şi ideal ar fi să prelungim această serie până la finalul campionatului. Va depinde numai de noi şi de jocul nostru. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim ca până acum, luând fiecare meci în parte şi practicând un fotbal plăcut. Meciul cu Astra e destul de important, suntem primele două echipe din campionat. Am mers aproape cot la cot de la începutul campionatului. Ne aşteptăm la un meci spectaculos, cu multe goluri, având în vedere că avem cele mai bune două atacuri din campionat. Sperăm să ieşim învingători“, a declarat şi Ianis Hagi.

Transport asigurat suporterilor, la meciul cu Astra

Partida FC Viitorul - Astra începe la ora 20.30, iar biletele de intrare costă 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). S-au pus în vânzare de ieri, iar în următoarele două zile se vând după următorul program: astăzi şi mâine - între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă Hotel GMG, Regina Maria), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; de la Restaurantul Savorys, din Ovidiu. Astăzi, în acelaşi interval orar, tichetele se găsesc şi la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu, iar mâine, între 10.00 şi 21.30 pot fi achiziţionate de la magazinul oficial și de la casele de bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu. În ziua meciului, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca la orele 19.15 și 19.45 (ultima cursă). Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii