Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Victorie de senzaţie!” Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa au învins în deplasare CSM Târgovişte

ro

21 Feb, 2019 09:37 1185 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa a obţinut un succes impresionant în etapa a zecea a Grupei Roşii din Liga Naţională, impunându-se cu 63-50 (21-15, 18-18, 10-9, 14-8) în fieful formaţiei de pe locul trei, CSM Târgovişte!

Nou promovată, formaţia de pe litoral a realizat cu această ocazie a doua victorie în eşalonul de elită al baschetului feminin românesc.

Victorie de senzație obținută de fetele noastre, chiar pe terenul celei mai titrate echipe din baschetul feminin românesc. Am bifat cea mai notabilă victorie de până acum din istoria clubului nostru (una concludentă!) și totodată a doua în elita baschetului feminin din România, după succesul contra celor de la FCC ICIM Arad. Deși avem cea mai mică experiență dintre toate cele șapte echipe care alcătuiesc grupa roșie din faza a doua a Ligii Naționale de baschet feminin reușim încă o dată să demonstrăm că ambiția și efortul colectiv pot aduce succese remarcabile. Felicitări fetelor noastre, felicitări staff-ului tehnic și felicitări tuturor celor care nu și-au pierdut încrederea în puterea noastră de a juca de la egal la egal cu orice echipă din România și de a pune Constanța la loc de cinste pe harta baschetului feminin din România, este mesajul clubului constănţean.

Pentru Phoenix Ştiinţa au marcat Jelena Jovanovic - 22p, Chelsea Douglas - 19p, Vladinka Erak - 13p, Andreea Beldian - 5p şi Cristiana Cutaş - 4p. 

În urma acestui succes, Phoenix Ştiinţa Constanţa a acumulat 22 de puncte şi se află pe locul şase (penultimul) în ierarhie.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii