Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes aniversar ACS Performer Constanţa, victorie categorică în meciul cu Grasshopper Zurich (galerie foto)

ro

26 Feb, 2016 00:00 4673 Marime text
După ce a remizat, 1-1, cu FC Koge (campioana Danemarcei la categoriei de vârstă Under-19), echipa de juniori B (Under-17) de la ACS Performer Constanţa a înregistrat un nou rezultat de prestigiu în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Ieri, jucătorii pregătiţi de Viorel Farcaş şi Laurenţiu Gheorghe au dispus cu 3-0 de Grasshopper Zurich Under-17 (campioana din Elveţia). „Am obţinut un rezultat excelent, În faţa campioanei Elveţiei la juniori B. Am controlat jocul în totalitate, apărarea şi, mai ales, atacul, funcţionând perfect. Am jucat împotriva unei formaţii care a avut în componenţă, în afară de jucătorii elveţieni, cinci internaţionali (căpitanii echipelor de juniori ale Turciei, Nigeriei şi Suediei şi doi internaţionali belgieni)“, a declarat Viorel Farcaş.

Au împlinit patru ani de viaţă

Principalul lui ACS Performer a subliniat reuşita turneului din Antalya „pentru pregătirea şi testarea băieţilor“. „Cred că fără pregătire şi jocuri cu echipe similare nu se poate creşte în valoare. Le mulţumesc băieţilor pentru succesul important de azi (n.r. ieri), obţinut chiar în ziua în care se împlinesc patru ani de la înfiinţarea ACS Performer Constanţa“, a mai spus Viorel Farcaş. Echipa de start a constănţenilor din disputa cu Grasshopper Zurich a fost: George Micu - Tiberiu Neghiniţă, Robert Ştefancu, Albert Tudor, Daniel Caragea, Robert Farcaş, Andrei Apostolache, Mihai Lefter, Marius Dumitraşcu, Ionuţ Codescu şi Marian Zanfir. Golurile au fost marcate de Andrei Apostolache (25, 70) şi Ionuţ Codescu (12).

E a patra în Liga Elitelor

Echipa de juniori B de la ACS Performer joacă în România în Liga Elitelor Under-17, campionat în care, la finele turului, ocupă locul patru, după FC Viitorul, Concordia Chiajna şi Dinamo.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii