Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:28 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj al suporterilor la meciul SSC Farul - ACS Performer „Vrem ca Farul să fie o echipă curată, deci nu cedăm! Fără compromisuri!“ (galerie foto + video)

ro

02 Jul, 2018 00:00 2540 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanta (Liga a 2-a) a susţinut, sâmbătă, pe stadionul „Farul“, primul meci de verificare de la reluarea, lunea trecută, a pregătirii. Fariştii au întâlnit o echipă de juniori de la ACS Performer Constanţa, formată din jucători născuţi în anii 2000 şi 2001, de care au dispus la scor, cu 5-1 (4-0).

Golurile au fost marcate de Cl. Dragu (4), Cârstocea (12, 30), Călinţaru (15), Gândac (60), respectiv Muscă (46). În condiţiile în care, la ora meciului, situaţia antrenorului principal Petre Grigoraş încă nu fusese clarificată, SSC Farul i-a avut pe banca tehnică pe antrenorii Ion Barbu şi Gica Mina, cei care au condus şi prima săptămână de pregătire.

 În prima repriză, divizionara secundă a jucat în alcătuirea: Mina (27 Olah) - Mişelaricu, Botea, Vl. Suciu, Carabela - Cârstocea, Tudorică (43 Calu) - Al. Grigoraş, I. Florea (36 Ichim), Călinţaru (35 Gândac) - Cl. Dragu. În partea secundă, echipa a arătat astfel: Olah - A. Iani, Vl. Suciu, C. Matei, Carabela (61 Mişelaricu) - Calu, Ichim - Androne, Gândac, M. Manole - Ov. Radu. Accidentat în minutul 87, Gândac nu a mai putut continua partida şi, cum pe bancă nu mai erau rezerve, SSC Farul a evoluat în ultimele minute cu un om în minus.

La formaţia din Liga a 2-a nu au jucat R. Stănescu (învoit), Şicu (bolnav) și C. Zamfir (în proces de refacere după o accidentare). La meci, celălalt goal-keeper, Gurău, a jucat la ACS Performer, pentru a fi solicitat mai bine de jucătorii SSC Farul, pentru care a început ca portar antrenorul Gică Mina (45 de ani), care i-a lăsat locul apoi lui Olah, de la ACS Performer. De asemenea, Caragea şi Vântu au jucat la Performer. La SSC Farul au evoluat însă şi mai mulţi fotbalişti noi: Mişelaricu (un tânăr de la Dinamo, care a jucat în Youth League), Iulian Carabela (fost la FC Voluntari şi Poli Timişoara), Calu, Ichim (Ăaşcani), Gândac (junior de la CSA Steaua), Codruţ Matei (readus de la Techirghiol, a mai jucat la SSC Farul), Mircea Manole (fost la Academia Hagi şi la Afumaţi) şi Ovidiu Radu (din Cumpăna, fost în liga a 4-a din Italia).

 Echipa de start de la ACS Performer (antrenori, Ion Constantinescu si Georges Mihai) a fost: Gurău - Roman, Zimceac, Carabaş, Vântu - Uzună, Lefter, G. Marian - Zanfir, Muscă, Caragea. Au mai evoluat Dămăşaru, Rotaru, Zaharia si Sever. Partida a fost arbitrată de Matei Şerban, asistat de Andrei Vişan si Lilian Burlacu.

 Suporterii constănţeni au afişat la meciul de sâmbătă, pe gardul de la tribuna I, un mesaj al grupului ultras „Fervent 2007“: „Indiferent de câte greutăţi va trebui să mai îndurăm, vrem ca Farul să fie o echipă curată, deci nu cedăm! Fără compromisuri!". La Constanța, se zvonește că s-ar plănui crearea unei noi echipe de fotbal (pe lângă SSC Farul), care să poarte numele FC Farul!

„Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, ştim că sunteţi nerăbdători să aflaţi informaţii noi din sânul echipei. În urma primului meci test din pregătirea de vară, suntem în măsură să vă comunicăm următoarele: dintre jucătorii aflaţi in probe vor fi reţinuţi în lot 3, iar luni se vor prezenta la Constanţa şi alţii aflaţi în vizorul nostru. Toate transferurile vor fi anunţate în momentul în care contractele vor fi parafate. Marţi şi miercuri, jucătorii vor efectua vizita medicală, urmând ca tot în cursul zilei de miercuri, echipa să plece într-un stagiu de cantonament la Câmpina. Şi sezonul trecut a început cu o pregătire în oraşul prahovean şi s-a încheiat cu o promovare. Sperăm să facem din asta o tradiţie! Fiţi alături de Farul în continuare! Împreuna ducem mai departe spiritul farist!“, a fost mesajul SSC Farul după partida cu ACS Performer.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii