Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost derby-ul etapei Robert Mustacă a marcat pentru egalul Academiei Farul din fieful liderului FCSB

ro

06 Dec, 2017 00:00 4077 Marime text
Echipa Academiei de Fotbal Farul Constanţa a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a opta a Campionatului Naţional Under-17, jucat în fieful liderului clasamentului, FCSB. Înaintea partidei, adversarele ocupau primele două locuri în clasament, iar după rezultatele înregistrate, Academia Farul a coborât o poziţie.
 
Pentru echipa de pe litoral a marcat Robert Mustacă. Pregătită de Gabriel Şimu, Academia Farul se află acum pe locul trei în clasament, cu 19 puncte, fiind devansată de FCSB (22 de puncte) şi Metaloglobus Bucureşti (21 de puncte). În opt meciuri de campionat, echipa constănţeană are şase victorii, un egal şi o înfrângere. În aceeaşi etapă, ACS Performer Constanţa a învins în deplasare CS Afumaţi cu 1-0. Performer ocupă poziţia a şasea în ierarhie, cu şase puncte.
 
În întrecerea Under-19, etapa a opta i-a adus Academiei Farul (antrenor, Lucian Marinof) o înfrângere (0-2 în deplasare cu FCSB), iar formaţiei ACS Performer - un succes (2-0 pe terenul formaţiei CS Afumaţi). În clasament, Academia Farul se află pe trei, cu 16 puncte (cinci victorii, un egal, două înfrângeri), la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde, FCSB, pe primul loc aflându-se Sportul Snagov, cu 19 puncte. ACS Performer e a cincea în ierarhie, cu 15 puncte (patru victorii, trei egaluri şi un singur eşec).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii