Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimb de experienta intre "marinari"

ro

24 Jul, 2002 00:00 576 Marime text

La patru zile de la intoarcerea din cantonamentul de la Campina

Echipa de la Dunare va primi astazi replica formatiei de la mare * Sambata dimineata se va disputa revansa cu Petrolul Ploiesti * Dupa-amiaza va avea loc un show cu multe vedete din lumea fotbalului, a muzicii si a jurnalismului

Dupa un scurt antrenament de dimineata, fotbalistii de la FC Farul Constanta vor servi masa si, in jurul orei 13.00, se vor urca in autocarul care-i va transporta spre Galati, acolo unde astazi vor sustine un meci amical cu divizionara A din localitate, Otelul. Partida face parte din cadrul "dublei" pe care cele doua echipe au convenit sa o sustina. Meciul de azi va avea loc de la ora 18.00, iar partida revansa se va desfasura miercurea viitoare, la Constanta, probabil de la ora 20.00. Pentru intalnirea de azi tot lotul "marinarilor" este valid. Va reamintim ca, pana astazi, FC Farul a avut ca adversari pe Tricolorul Breaza (2-1), Astra Ploiesti (1-1 si 0-1) si Petrolul Ploiesti (1-0). Sambata, de la ora 11.00, Farul va sustine meciul revansa cu Petrolul, pentru ca, dupa-amiaza, stadionul va fi ocupat cu o actiune de divertisment.

Show pe "Gheorghe Hagi"

Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta va gazdui sambata, de la ora 18.00, un spectacol organizat de firma "Besta Group", la care si-au anuntat prezenta numerosi fotbalisti, cantareti si jurnalisti. Nume legendare ale fotbalului romanesc, cum ar fi Nicolae Dobrin, Ilie Balaci, Rica Raducanu sau Gheorghe Hagi, vor evolua intr-un meci amical de fotbal dintre selectionatele ziaristilor si cantaretilor. Din selectionata cantaretilor fac parte membri ai formatiilor de muzica Papa Junior, Taxi, Body & Soul, Gaz pe foc, Matrix, Amor, precum si solistii Adrian Enache, Aurelian Temisan si Rafael. Nationala ziaristilor, care este campioana mondiala si olimpica, se pregateste astfel pentru turneul de zece zile pe care il va efectua, la sfarsitul lunii septembrie, in SUA, acolo unde va sustine doua partide amicale cu echipele Ripensia si Romac. Aceste partide fac parte din programul de pregatire al ziaristilor "tricolori" care anul viitor, in perioada 17-24 mai, vor participa la editia a doua a Olimpiadei Jurnalistilor de la Cannes. Partida de la Constanta va fi arbitrata la centru de Ion Craciunescu, ajutat la cele doua tuse de Ion Danciu si Valeriu Ionita. Dupa meci vor concerta trupele Bosquito, Gaz pe foc si Pepe. In ceea ce priveste intrarea la acest spectacol, deocamdata la FC Farul nu se stia ieri daca va fi libera. Initial, organizatorii spusesera ca va fi libera, dar pana la urma au convenit, se pare, sa puna pret la intrare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii